Tapasztalt, hivatásos szakemberrel & profi eszközökkel a maximális biztonságért

Filozófiánk

Tapasztalt, hivatásos szakemberrel és profi eszközökkel, nyitott (külföld) és zárt (belföld) raktérben egyaránt szállítunk.

A szállított gép a lehető legbiztonságosabb módon kerül a speciálisan kialakított zárt raktérbe, 700 kg tömegig bármilyen eszközzel könnyedén boldogulunk. A beemelést, vagy felhelyezést -ahogyan a rögzítést és kötözést is- minden esetben hivatásos emelőgépkezelő szakember végzi.

Soha nem indítjuk be a motort, soha nem kötünk olyan pontra, amely sérülést szenvedhetne a szállításkor, külön figyelmet fordítunk a karosszéria elemek és a fényezés megóvására.

Védjük a ránk bízott féltett kincset, melyet olyan állapotban juttatunk célba, ahogyan az átadásra került.Motoros emberekként jól tudjuk, hogy mit jelent a motor és motoros közti kapocs, eképpen bánunk a vasparipákkal. 

Megbízhatóságunknak és minőségi munkavégzésünknek köszönhetően szállítunk nagy értékű járműveket, új motorokat hazai szalonok megbízásából (akár dobozolva is) és versenyzők gépeit Kakucs, Euro és Hungaroringre. Partnereink közt található számos hazai ismert szerviz és szalon, csakúgy, mint MF motors, Eleven Motor, Kék Hold S.E, KTM Centrum és sokan mások. 

Profi szolgáltatást nyújtunk megfizethető áron, rejtett költségek nélkül.

Rejtett költségek helyett egyértelmű árak