Motormentés Budapest

Megbízható, profi szolgáltatás, rejtett költségek nélkül

Korrekt díjszabás rejtett költségek nélkül  

Motormentés & motorszállítás Budapesten

Sárgával jelölt kerületek:
(XVI., XVII., XVIII.) 
20.000 Ft fix ár!

Kékkel jelölt kerületek:
(IV., XV., XIII., XIV.,  V., VI., VII., VIII., IX., X., XIX., XX., XXI., XXIII.)
24.000 Ft. fix ár!

Zölddel jelölt kerületek:
(III., II., I., XII., XI., XXII.) 
28.000 Ft. fix ár! 

Motormentés & motorszállítás Budapesten kívül & országszerte

20.000 Ft + 400 Ft/km
Budapesten kívüli listaárunk tájékoztató jellegű, a lokáció függvényében aktuális kedvezményeinkért kérjük, kérje árajánlatunkat!


A km díjat a kezdőcímtől a végzőcímig számoljuk! Ha sem a kezdő, sem a végzőcím nem Budapesten található, a hazaút költsége is a fuvar díjához adódik.

Magyarországi szállítás esetén a fuvar költsége minden útdíjat tartalmaz. Külföldi fuvar esetén kérjük, hívjon minket árajánlatunkért!

20.000 Ft +400Ft/km

Plusz motor szállítása

5 000 Ft/db

Motormentés / szállítás szolgáltatásunk 0-24 órában az év mindennapján elérhető!

A folyamatos rendelkezésreállást saját szupercsapatunkkal és szuper partnereinkkel biztosítjuk

Fontos információk

  • Legfontosabb számunkra megrendelőink elégedettsége, ezért pontosan kalkulálható fix árakon dolgozunk. Megkereséskor, telefonos egyeztetésünk során sem fog fenti árainkon felül további, rejtett, meglepetés költségekkel találkozni árajánlatunkban, vagy a helyszínen, a fuvar lebonyolítása előtt, esetleg után. Minden költség pontosan fel van tüntetve weboldalunkon.
  • A telefonos kapcsolatfelvétel során a pontos kezdő és végzőcímeket, illetve a szállítás időpontját egyeztetjük Önnel. Mivel minden költség jelen weboldalunkon pontosan fel van tüntetve, az itt leírtak alapján a kezdő és végzőcímek ismeretében könnyen, gyorsan és pontosan kiszámoljuk a fuvar teljes költségét. Árajánlatunk elfogadását követően, tervezett szállítás esetén előjegyezzük a fuvart, vagy azonnali mentés/szállítás esetén rögvest indulunk Önért.
  • Érkezésünket követően, amennyiben a felvételi, vagy lerakati ponton várakoznunk kell (tehát nem tudjuk megkezdeni a munkavégzést), a várakozási idő érkezésünk időpontjától indul, melyből 10 perc ingyenes, azonban ennek elteltével várakozási díjat számítunk fel. Minden megkezdett fél óra várakozás díja 7.500 Ft.
  • Maximum 700 kg súlyú járművet / eszközt tudunk felhelyezni. Motorkerékpárból egyszerre összesen 2-4 db-ot tudunk szállítani, a járművek összsúlya nem haladja meg a 780 kg-ot.
  • Reggel 8 és este 8 óra közti munkaidőnkön kívül, hétvégén, vagy ünnepi időszakokban, ha nincs aktuálisan munkában levő járművünk, ügyeleti díjat számíthatunk fel (10.000 Ft). Ezen exta költségről a kapcsolatfelvételkor azonnal tájékoztatjuk Önt, amennyiben esedékes.
  • Zárt (hazai) és nyitott (nemzetközi) raktérben egyaránt szállítunk, zárt rakterünk adatai: hossz: 415 cm, szél.: 212 cm, magasság: 220 cm.
  • Számlázás: Az e-számlát a helyszínen, pár perc alatt elkészítjük és egyszerűen, környezetbarát módon e-mailben elküldjük Önnek.
  • Az árváltoztatás jogát fenntartjuk